Echipa PublixPro

Despre PublixPro

Suntem cunoscuti pentru

Serviciile de calitate pe care vi le punem la dispozitia dumneavostra si anume : casete luminoase, litere volumetrice,colantari auto, print-uri de mici si mari dimensiuni, desgin interor si exterior si grafica.

0%
Crativitate
0%
Pasiune
0%
Profesionalism
0%
Versatilitate

De ce sa ne alegi?

Este foarte simplu ! Noi iti oferim serviciile de grafica, productie si montaj alaturi de  cele mai bune solutii pentru afacerea ta, sfaturi impartiale si costuri oneste.

Prezentare Companie
Testimoniale

Ce spun clientii nostrii

PublixPro s-a dovedit un partener serios raspunzand mereu cu promtitudine la solicitarile noastre. Colaborare foarte buna de la inceput pana acum si putem spune decat ca ne face placere sa continuam si sa dezvoltam acest parteneriat de succes.

Dani Otil – The Grill

“Din lunga lista de oameni cu care am colaborat in materie de imagine, productie publicitara si design interior, voi sunteti printre putinii pe care ii putem recomanda si altora.”

Mihai Popescu – Fratelli

Pe toata durata colaborarii noastre s-au dezvoltat relatii de colaborare profesionale, PublixPro fiind un partener important pentru compania noastra.Respectarea termenilor contractuali, a conditiilor de calitate precum si relatiile stabile si de lunga durata, recomanda compania PublixPro ca fiind un furnizor de incredere pentru serviciile oferite.

Alina Stoian – 2Deco