Litere volumetrice luminoase sau neluminoase pentru semnalistica de efect!

Pentru a obtine o semnalistica de exterior sau interior de efect, le recomandam clientilor sa utilizeze litere volumetrice. Acestea se pot realiza intr-o varietate de forme, din diferite materiale precum plexiglas, PVC komacel, tabla, aluminiu, polistiren. Literele volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase. Acestea pot fi iluminate fie direct, cu tub spectral sau led in interior, fie indirect.

Literele volumetrice pot fi utilizate cu succes la semnalizarea salilor de receptie, a salilor de conferinte sau a showroom-urilor. Pentru outdoor, pot fi folosite la semnalizarea fatadelor de cladiri si a rooftop-urilor.  În acest sens, literele volumetrice pot fi dispuse pe structura metalica sau pe riflaj de aluminiu.

PublixPro realizează, de asemenea, conceptul grafic pentru litere volumetrice, simulari 2D si 3D, memoriul tehnic din dorinta de a-si ajuta cât mai mult clienti. Firma ofera transport, instalare si mentenanta peste tot în tară.

De asemnea va putem oferi si consultanta, adaptandu-si serviciile la nevoile si posibilitatile clientilor.

Materialele folosite pentru productia publicitara sunt de cea mai bună calitate. Acestea sunt rezistente la variatiile de temperatura, la umezeala si la razele UV, astfel că vor avea o rezistentă îndelungată, iar clientii se vor bucura de acestea o perioadă mare de timp.